Nainen, 29

Hetero Suomi

Ja joo totta, ehkäisypillerit ovat parantaneet naisten asemaa ja tämä on jokaisen henkilökohtainen valinta. Pillerit ovat myös tehokas lääke kuukautiskipuihin ja iho-ongelmiin. Mutta siis mitä ihmettä, söin itse kyseenalaistamatta e-pillereitä 15-25-vuotiaana. Se oli kuulemma hyvä. Rintani kasvoivat a-kupista d-kuppiin, muutuin raivokkaaksi, minulla oli akne, seksi ei kiinnostanut ja muutenkin kiihottuminen oli ajoittain ongelmallista. Siinä oli parisuhteet koetuksella. Sitten aloin tutustumaan asiaan enemmän. On pelottavaa, että moisesta e-pillerien popsinnasta ei ole mitään tutkimustietoa tässä mittakaavassa, sitä kuraa ei saada suodatettua jätevedestä ja jotkut nuoret käyttävät sitä vastuuttomasti ensisijaisena ehkäisymuotona myös satunnaisissa seksisuhteissaan ja melkein koko ikäluokallani on joku kondylooma vähintään piilevänä…
Joka kerta, kun käyn gynellä sitä roskaa minulle tyrkytetään, vaikka sanon, että minulla ei ole seksielämää/ vakituista kumppania. Aivan uskomatonta roskaa. Toivon, että nostatte tässä kamppiksessa näkyväksi myös tämä ehkäisymuodon epäkohdat!


Viestiä ei ole julkaistu kokonaisuudessaan, sillä se sisälsi palautetta kampanjalle, jota ei ole tarkoituksenmukaista jakaa sivustolla. Mitä-verkosto on kuitenkin reagoinut palautteeseen.

Valitse reaktiosi
  • 👍 (2)
  • ❤️ (2)
  • 😧 (4)
  • 🍆 (0)